.

.

mačka 32x30 pun kvadratnih vježba dijamant sliku slike veštačkih dijamanata set vez opremu novi pletenje. dijamant mozaik CQ562

mačka 32x30 pun kvadratnih vježba dijamant sliku slike veštačkih dijamanata set vez opremu novi pletenje. dijamant mozaik

KM 11.00 KM 12.45

Iznos
Tova je dostupna

Nekada klip žvake bušilicu i pincetu, plasticnu posudu. Ako postoji prljavština privrženost koji mogu utjecati na njih sa niskim-temperatura čvrst željeza. (uključujući i crteže, boju sto)
3. Denis treba stan protiv uredno, ne puca. DIY dijamant nacrtati osobu, bilo koje dobi može biti napravljen od, uključujući i djecu, članovi porodice i tako porodica još je toplo. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir). nakon dobra borba, ostatak jaz u lepak odgovarajući simbola dijamante. Proizvod dimenzije naznačio u opis proizvoda u smole vježba za profesionalnu fabrika masovnu proizvodnju, ali i mali, tamo je neizbježno neispravni bušilicu, Hvala vam za vaše razumijevanje! Sa smole dijamant će biti više s više od 30% manje bušenje fenomen obično ne izgleda, molim vas, budite sigurni kupovinu. DIY sliku dijamant je izuzetan dati prijatelji i voljene da izrazim dobre želje da podelim. Kako da stvorim savršeno dijamant sliku, crteži zajedno na jednom mjestu svakom redu simboli ne moraš da ostaneš dijamante. OBIĐEM dijamant slike mogu biti korištene za dekoraciju porodica sobu, život više skladom.
DIY Dijamant sliku proizvodnju korake
1. Da rez cifru na crteži drži srediti niz postavljenom u avion materijala iznad. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi. Po istom bojom kodirane stezaljku odgovarajućih smole ukrasima dijamante.
Dijamant sliku : 1-Visokog Kvaliteta Dijamant
Dijamant sliku : 2-HD Sliku platno Srednjoj defintion sliku platno jasnije.
DIY Dijamant sliku mjere Opreza
1. Ako ne znaš šta se boje da koriste, molim vas odnosi na boju stolu. Pogled na smolu dijamant boja, sredio u redu koda.
Dijamant sliku : 5-Srednjoj viskoznosti i Dovoljno Dijamant
1* koristimo dvostrana ljepilo viskoznosti, nije lako padneš dijamante
2* Visokog kvaliteta, sjajno kvadratnih dijamant,nikada neće nestati
Sada , javite nam se, dati ti najbolji službu, i savršeno proizvod!
Prodali smo dijamant sliku materijal je smole, cijela mozaik uzorci su radili sa smole dijamant, bazu mapa sa ljepilo sliku novinama.

O robi

:
20x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x65cm, 60x75cm
Okvir:
No
Tip Šablona:
Crtani
Stil:
Evropi
:
magija gospodar
Obliku:
trodimenzionalni
:
Imitaciju
:
Slike
Zalijepiti Oblast:
Punu
Oblik dijamanta:
Trg
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
Vanjski Pakovanje:
papirnu kesu
Broj Boja:
20-60
Set Tip:
Dijamant Sliku Krst Šav

Slična roba u kategoriji