.

.

Dijamant Slike Krst Šav Pun Vježba Dijamant VezPodizao vrata da vidim gradMozaik Dekoraciju kući YSD

Dijamant Slike Krst Šav Pun Vježba Dijamant VezPodizao vrata da vidim gradMozaik Dekoraciju kući YSD

KM 8.00 KM 9.77

Iznos
Tova je dostupna

Molim te ispuni tvoju adresu uključujući i tvog stana Ne,Ulici,Grad, Regionu i Zemlje,Inače tvoj paket možda, verovatno se vratila! 3. 5 : Nakon što je završio, lagano pritisni dijamante sa ruke da ih drži čvrsto vezana.
Dragi kupca, ako niste zadovoljni sa naših proizvoda i službe kontaktirajte nas prije nego odem negativan povratne informacije onda ćemo probati naše najbolje da reši probleme, a ti napravim zadovoljan. 3 : Odaberite karakter (simbol),naći odgovarajući dijamante.Dragi kupca, ako niste zadovoljni sa naših proizvoda i službe kontaktirajte nas prije nego odem negativan povratne informacije onda ćemo probati naše najbolje da reši probleme, a ti napravim zadovoljan. 4 : Koristiti olovku da pokupim dijamant stavi na istom položaju.
2 : Sve veličine u našu radnju obično znači Sliku Veličine . Ovo je veoma važno za nas i hvala na razumijevanju.
1 : Zbog granica za mjerenje, stvarne veličine će sigurno imaju neke male greške (manje od 2cm).
Hvala i prijatan dan. Ovo je veoma važno za nas i hvala na razumijevanju.Iseći,napraviti,mjerenje možda jer veličine odstupanje (plus i minus1-2cm fluktuacije),boju odstupanje je zbog monitora,vrijeme,osvjetljenje i drugih faktora,Slika će imati drugu boju u različitim prati ali to ne utječe na istovremeno izgled slike,Molim te, shvati. [Maltene] : gumu dijamant nejestivo, ne dozvoli da se djeca igraju kako bi se izbjeglo nesrećama poput gutaju.
NAPOMENA: Molim vas da ispunite vaše puno ime uključujući imena,Srednjeg imena i prezimena dok je pravio isplatu. 2 : Provjeriti smole dijamante boje i odgovarajući bojama.Hvala i prijatan dan.
1 : Otvori svoj paket,proveri opremu da li su svi delovi su potpuni ili ne.
Molim te ispuni tvoju adresu uključujući i tvog stana Ne,Ulici,Grad, Regionu i Zemlje,Inače tvoj paket možda, verovatno se vratila!
Iseći,napraviti,mjerenje možda jer veličine odstupanje (plus i minus1-2cm fluktuacije),boju odstupanje je zbog monitora,vrijeme,osvjetljenje i drugih faktora,Slika će imati drugu boju u različitim prati ali to ne utječe na istovremeno izgled slike,Molim te, shvati.

O robi

:
Square Drill 20x25cm, Square Drill 30x40cm, Square Drill 40x50cm, Square Drill 50x70cm, Square Drill 60x80cm
Stil:
Evropi
Vanjski Pakovanje:
Obojeni Kutija
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
:
Slike
Zalijepiti Oblast:
Punu
:
Smole
Broj Boja:
30-45
Obliku:
Samac
Oblik dijamanta:
Trg
Tip Šablona:
Lijep
:
JI SVIJETLE
Okvir:
No

Slična roba u kategoriji